Коломойський: Запрошення в адміністрацію Президента я не отримував

Коломойський: Запрошення в адміністрацію Президента я не отримував

Бізнесмен 27 січня відзначатиме 17-річчя народження сина.

Ігор Коломойський спростував інформацію в ЗМІ про його майбутню зустріч із президентом Петром Порошенком у середу, 27 січня.

"Мені про це нічого не відомо. Адміністрація президента - не прохідний двір. На таку високу аудієнцію приходять тільки за запрошенням, якого я не отримував", - прокоментував Коломойський.

Крім того, за його словами, завтра в нього сімейне святкування – день народження сина. "Йому завтра 17 років. Відзначати плануємо в сімейному колі в Женеві", - зазначив він. Нагадаємо, у ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що завтра, 27 січня, Коломойський зустрінеться з Порошенком, щоб обговорити кримінальні справи, порушені проти одного з лідерів партії УКРОП Геннадія Корбана.

Раніше Ігор Коломойський у своєму інтерв'ю виданню LB.ua повідомив про домовленості з президентом Порошенком. У документі йшлося про Корбана, Ігоря Палицю, Бориса Філатова, Святослава Олійника і екс-голову "Укртранснафти" Олександра Лазорка, якого розшукують за звинуваченням у зловживаннях і розкраданнях.

Лента новостей
Вступай: