14.06.2018 12:15

Сучасні економічні обігрівачі

Сучасні економічні обігрівачі

Чи існують економні обігрівачі, звичайно так. Ці прилади створюють і підтримують комфортну для людини температуру у приміщені, в одно час не призводять до перевищення витрат енергії. За цей рахунок окупається їх ціна. Мова йде про інфрачервоні електрообігрівачі або як їх ще називають керамічні обігрівачі. Особливість інфрачервоного опалення, полягає в тому, що він нагріває оточуючі предмети, а не повітря. Тому, знаходячись в діапазоні його дії, людина одразу ж відчуває тепло, загалом до п’яти хвилин після ввімкнення. А після відключення ще на протязі однієї години підігрівач продовжує гріти. Для того, щоб створити комфортні умови, приладу не потрібні висока потужність. Як результат – він споживає мало електроенергії. Тим паче, він добре гріє, а це означає, що придбати економний обігрівач можна для дому, квартири, дачі або гаражу.

Його використовують як основне, додаткове чи локалізоване джерело тепла. Ви маєте змогу замовити економічні обігрівачі з металевим або керамічним корпусом, вибрати відповідну модель за потрібними параметрами, наприклад, такими як: потужність, ціна, площа обігріву, розміри і т.д. Рішення придбати інфрачервоний обігрівач – це не тільки заощадить ресурси на опалення. У таких пристроїв є ще інші переваги, вони не пересушують повітря, в приміщені комфортно знаходитись, так як інфрачервоне випромінювання не спалює кисень. Під час обігріву повітря не циркулює, не має пилу та сторонніх запахів. Вони швидко розігріваються, від п’яти хвилин, так довго остигають, на протязі години. Діапазон хвиль безпечні для людини, обігрівачі бувають підлогові, настінні, тонкі моделі – залишається тільки обрати відповідний.

Дуже добре вписуються в дизайн будь-якої кімнати. Тому, що економічні обігрівачі не зменшують рівень кисню у приміщені, їх можна придбати та встановити у дитячій кімнаті, вітальні, спальні або ж у ванній. Перед тим як замовити конкретну модель, обов’язково проконсультуйтесь із фахівцями. Для вас підберуть той пристрій, який підійде за ціною, параметрам саме для вашої кімнати, розрахують краще місце для його установки. А ще дадуть рекомендації, щодо правильного і безпечного користування. Придбати керамічні обігрівачі за доступною ціною можна в інтернет-магазині кліматичної техніки Тепла Хатка, просто зайдіть на сторінку з товаром, ознайомтесь з його характеристиками, описом та відгуками, та оформлюйте покупку. Доставка здійснюється по всій території України зручним для вас перевізником.

Лента новостей
Вступай: