Мадонна обматюкала свого колишнього чоловіка

Мадонна обматюкала свого колишнього чоловіка

Мадонна висловилася з нецензурною лексикою у бік Гая Річі зі сцени під час виступу.

Концерт в Нешвіллі в рамках світового турне Rebel Heart запам'ятається глядачам надовго. У середу ввечері перед всім чесним народом Мадонна не лише співала свої хіти, а й поділилася особистими емоціями щодо ситуації з колишнім чоловіком, назвавши Гая Річі хм..жіночим статевим органом в дуже грубій формі (це одна з найбрудніших лайок в англійській мові). 57-річна артистка все ніяк не поділить п'ятнадцятирічного сина Рокко з його батьком, який живе в Лондоні, та ще й підливає масла у вогонь непорозумінь між ними.

Якийсь фанат запропонував їй вийти заміж за нього, але Мадонна відповіла: "Мені потрібен чоловік, а не @ #% $ @, за @ #% $ @ я вже була заміжня" ..Уже після на своїй сторінці вона опублікувала своє фото з написом: "Захист - це все, що нам треба" і підписала його: "Зараз - більше, ніж будь-коли. Дажесердцеизсталиможноразбить".

Нагадаємо, що з ім'ям Мадонни пов'язують і недавній скандал в Коннектикуті. Видання повідомляли, що артистка дозволила собі вийти п'яною на сцену, та ще й ображати глядачів, презирливо перекривлюючи їх акцент, але співачка спростувала цю інформацію і заявила, що вона ніколи не дозволяє собі вживати алкоголь перед виходом на сцену.

Лента новостей
Вступай: