Джонні Депп і Ембер Херд планують дитину

Джонні Депп і Ембер Херд планують дитину

Джонні Депп, якому цьоріч виповнилося 52 роки, можливо, незабаром стане батьком втретє. Від близького друга сім’ї, стало відомо, що актор разом зі своєю дружиною Ембер Херд планують народження первістка.

На останньому світському заході багато хто помітив, що Ембер навіть не доторкнулася до келиха зі спиртним. Це стало ще одним приводом для хвилі чуток про швидку вагітність подружжя актора. А за визнанням самого Деппа, заради здоров’я майбутнього малюка, він навіть готовий відмовитися від своєї багаторічної згубної звички — куріння!

До запланованого народження дитини подружжя готується вкрай відповідально і вже зараз почали ретельно стежити за своїм способом життя. Депп, який виступив ініціатором вагітності Херд, навіть особисто відбирає продукти для щоденного раціону дружини. Багато друзів актора теж не могли не помітити, як він змінився останнім часом. «Ембер має великий вплив на Джонні. Він захоплюється нею і зовсім не втомлюється цілими днями говорити про неї» — розповів друг сім’ї.

Слід зазначити, що минулий рік видався для кар’єри Джонні не дуже хорошим. Депп навіть потрапив до списку найбільш нерентабельних акторів. Ймовірно, саме провал в прокаті останніх картин за участю Джоні сподвиг його на рішення відпочити від кіно. На тлі низки невдач актор висловив активне бажання посидіти вдома з дитиною. Джонні також хоче дати своїй дружині, яка молодша за нього на 23 роки, можливість займатися кар’єрою. «Я хочу довести всім, чого я стою. Впевнена, що зможу досягти багато чого в кар’єрі і без протекції мого чоловіка» — заявила Херд в своєму останньому інтерв’ю.

Лента новостей
Вступай: