Оля Полякова покаже своє неймовірне шоу мільйонам

Оля Полякова покаже своє неймовірне шоу мільйонам

14 лютого Суперблондинка Оля Полякова представить відеоверсію шоу-програми «Шльопали шльопки».

Восени 2015 Оля Полякова вирушила у свій перший масштабний тур містами України з шоу «Шльопали шльопки», який охопив 28 міст. Апофеозом туру став виступ Суперблондинки в київському STEREO. Більше чотирьох тисяч глядачів стали очевидцями унікального шоу Полякової, проте артистка впевнена, що число глядачів її концертів має обчислюватися в мільйонах, як і загальна кількість переглядів її відеокліпів за 2015 рік, які перевищили позначку 10000000. Тому Оля підготувала черговий подарунок для своїх шанувальників — на своїй офіційно сторінці в Fаcеbook Полякова анонсувала повнометражну відео-версію шоу-програми, яку представить до Дня всіх закоханих.

Глядачів чекає двогодинний сеанс найпотужнішого вокалу і бездоганного гумору від головної Суперблондинки країни. У відеоверсію шоу-програми увійдуть не тільки всіма відомі «Шльопки», «Люлі», «Любовь-Морковь», «Первое лето без Него», а й нові сингли. В цілому прозвучить 25 пісень, серед яких ремейк на україномовну композицію Кузьми Скрябіна «Хлопці-олігархи».

За весь концерт глядачі стануть свідками, як Суперблондинка змінить 8 нарядів, не йдучи зі сцени, міняючи образи за розсувними екранами і декораціями, а також побачать, як літає співачка над сценою на висоті більше 4х метрів і запущений в зал 40-метровий надувний золотий батон.

Кульмінацією шоу стане поява артистки верхи на кришталевому коні в натуральну величину вартістю понад 5000 $.

Прем’єра відео-версії «Шльопали шльопки» відбудеться 14 лютого на офіційному Youtube каналі артистки.

https://www.youtube.com/watch?v=xoK2cwWPCLw

Лента новостей
Вступай: