В Ужгороді двоє юнаків систематично грабували жінок

В Ужгороді двоє юнаків систематично грабували жінок

Його спільника розшукують, особа зловмисника вже встановлена. Затриманий показав місця, зокрема кладовище в Ужгороді, де вони з напарником викидали відібрані від своїх жертв сумочки. А гроші й мобільні телефони забирали собі.

З початку року в м.Ужгороді було скоєно 6 вуличних пограбунків. Грабіжники нападали вечорами на неосвітлених вулицях на самотніх жінок, що поверталися додому.

Жертвами ставали як літні жінки, так і студентки. Двоє грабіжників підбігали у темному місці до жертви, відбирали з рук жіночу сумочку, штовхали жінку й втікали. Поживою нападників ставали гроші, мобільні телефони, документи.

Перші два напади на жінок сталися ввечері 16 січня на пр.Свободи та вул.Генерала Свободи. У першому випадку грабіжники відібрали від пенсіонерки сумочку з документами, мобільним телефоном і годинником. У другому – в сумці були гроші в сумі 1100 гривень, мобільний телефон і ключі від квартири.

Третій напад стався ввечері 18 січня на вул.Легоцького. Від жінки, що поверталася з роботи додому, відібрали гроші в сумі 3000 гривень.

Наступного дня від грабіжників потерпіли ще дві жінки – на вул.Бестужева й на транспортному мості через р.Уж. У першому випадку від жінки відібрали сумочку з водійським посвідченням, банківськими картками й флешкою. А студентку університету грабіжники перестріли ввечері на транспортному мості й відібрали сумочку з невеликою сумою грошей й документами.

20 січня жертвою грабіжників на вул.Легоцького стала 63-річна жінка, від неї відібрали гроші в сумі 1200 гривень і мобільний телефон.

Потерпілі звернулися в поліцію, й розшуком грабіжників зайнялися працівники кримінальної поліції (колишнього карного розшуку). Розшукували двох смаглявих юнаків, яких описали потерпілі.

Невдовзі оперативники вийшли на першого грабіжника. Ним виявився 16-річний житель табора з с.Галоч Ужгородського району. Затримали зловмисника вдома.

Попри молодий вік, юнак вже має судимість за скоєння крадіжок. А правоохоронці, окрім ужгородських грабежів, підозрюють його ще й в причетності до крадіжок на території Ужгородського району.

Юний грабіжник зізнався у скоєнні пограбунків. Він показав місця, де викидав відібрані від жертв сумочки. Зокрема, на цвинтарі в Ужгороді. Кілька сумок уже знайдено, вони проходять речовими доказами по справі.

Особа другого грабіжника вже встановлена, його розшукують поліцейські. На обох зловмисників очікує кримінальна відповідальність, - пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області .

Лента новостей
Вступай: