Дяченко: у країні назріває парламентська криза

Дяченко: у країні назріває парламентська криза

«Дожити» Верховній Раді до листопада цього року допоможе голосування за децентралізацію, але це за умови, якщо воно набере 300 голосів, зазначила директор консалтингової компанії «Партія влади» Олена Дяченко.

Президент України Петро Порошенко покладає на главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі великі надії, вважає директор консалтингової компанії «Партія влади» Олена Дяченко.
«Відбувається формування нової політичної сили. Не виключено, що зріє парламентська криза, яка потягне за собою позачергові вибори. Я не виключаю, що на проект Саакашвілі покладаються великі надії, що він стане основою в новій парламентської коаліції. Якщо на голосуванні за децентралізацію набереться 300 голосів, то ВР зможе продовжити своє існування до листопада цього року», — зазначила вона в ефірі радіостанції Голос Столиці.

Раніше політичний експерт Вадим Карасьов заявив в ефірі радіостанції Голос Столиці, що початку процеса розпаду парламентської коаліції можна очікувати в 2016 році.
Серед керівництва країни існує політичний консенсус про те, що дострокові вибори до ВР відбудуться не раніше червня 2016 року, проте через свою неефективності нинішня Рада може бути розпущена і раніше, заявив в ефірі радіостанції Голос Столиці політолог Микола Спірідонов.

Лента новостей
Вступай: