Вілла Сміта назвали геєм

Вілла Сміта назвали геєм

Чоловіка Джади Пінкетт-Сміт Вілла Сміта назвали геєм.

Алексіс Аркетт, брат-трансгендер актриси Патрісії Аркетт, розповів цікаві подробиці особистого життя Вілла Сміта:

"А коли ж Джада і її бородатий чоловік розкажуть, що перший шлюб Вілла розпався після того, як дружина застала його під час сексу з Бенні Медіна?" До речі, пост Алексіса Аркетт в мережі протримався недовго. По всій видимості, зрозумівши, яку таємницю він розкрив, Аркетт поспішив видалити запис.

Нагадаємо, промова Джади Пінкетт-Сміт щодо списку номінантів найпрестижнішої кінонагороди не залишилася непоміченою. Як здалося голові Американської кіноакадемії, в словах Джади була частка правди і тепер вони вирішили змінити склад журі Академії і переглянути свої погляди. Президент Академії Шеріл Бун Айзекс серйозно стурбована тим, що за останні два роки на "Оскар" не висунули жодного номінанта з числа афроамериканців.

"Настав час важливих змін в Академії, - заявила вона. - Ми маємо намір рішуче змінити її склад. Ми переглянемо підхід до системи членства, щоб у майбутньому забезпечити настільки необхідне різноманіття". Як пізніше додала Шерлі, в майбутньому при виборі номінантів будуть враховуватися не тільки акторський талант і майстерність перевтілення артистів, але і їх статева і етнічна приналежність, їх раса і сексуальна орієнтація.

Подібна реформа припала до душі темношкірим діячам мистецтва. Наприклад, Джада подякувала Академії за розуміння, а оскароносна актриса Люпіта Ніонго зазначила, що сучасне мистецтво має бути різноманітним: "Я розчарована тією відсутністю різноманітності, яка цього року спостерігається у виборі Кіноакадемії, - написала 32-річна зірка "12 років рабства" у своєму Instagram. - Це змушує мене замислитися про підсвідомі забобони і питаннях престижу, існуючих в нашій культурі. У сучасному суспільстві нагороди не повинні задавати тон мистецтву. Вони повинні різнобічно відображати те найкраще, що сучасне мистецтво може запропонувати. Я підтримую своїх колег, які закликають до змін".

"Я вважаю парадоксальним те, що люди хочуть бойкотувати тих, за допомогою яких вони заробили мільйони і мільйони доларів, тільки тому, що їм не дісталося номінації і вони не перемогли, - заявила темношкіра актриса Джанет Х'юберт у відеозверненні. - Ви не Барак і Мішель Обама. Вам всім доводиться переступати через себе. У вас є величезна продюсерська компанія, яка продюсує ваших друзів, родину і вас самих. Таким чином, ви є частиною Голлівуду, ви - частина системи, якій дорікаєте в несправедливості до акторів".

Лента новостей
Вступай: