"Це якийсь цирк", - Парасюк про спілкування з патрульною поліцією

Народний депутат Володимир Парасюк в коментарі розповів про подробиці спілкування з патрульною поліцією: інцидент стався із ним у Львові вночі проти 19 січня близько 01:00.

«Я повертався з Ужгорода. Був трохи втомлений. Заїхав додому, забрав речі і рушив до батьків, щоб разом відсвяткувати Водохреща.

Я прямував через центр, а саме виїжджав з вулиці Вороного на площу Міцкевича, якраз біля пам’ятника, і забув, що тут не можна їхати ліворуч. Там стояли патрульні, я зупинився.

До мене підійшов представник поліції, я сказав, що провину визнаю, складайте протокол. Потім почав шукати права, але виявилось, що сумку з усіма документами я забув удома в коридорі», - розповів Володимир Парасюк .

За його словами, він просив патрульних підвезти його додому, щоб забрати документи. Однак поліцейські відмовились це зробити і взялись писати протокола.

«Я щиро просив їх, щоб вони мені допомогли. Адже наскільки я розумію, вони не тільки каральні органи і повинні допомагати людям. Так, я порушив, я це визнав, але в той момент мені потрібна була допомога», - зазначив депутат.

«Коли складали протокол, приїхало ще три патрульні автомобілі. Якось моментально це почало перетворюватися на якийсь цирк, на шоу, мовляв, зловили народного депутата. Далі вони сказали, що я маю пройти тест на драгері. Драгер показав 0,00 проміле. Все це було дуже неприємно», - сказав Володимир Парасюк

«Повторюю, я одразу визнав свою вину і попросив їх скласти протокол. Тому суто по-людськи мені було образливо. Я хочу, щоб було нормальне, об’єктивне, людське ставлення. Я їм пояснював, що вони одразу побачать ті документи, як тільки допоможуть мені і підвезуть додому, де я їх забув», - наголосив депутат.

«Урешті-решт ніхто мені ні в чому не допоміг, моя втомлена сестра сіла за кермо, і ми поїхали до батьків», - додав Володимир Парасюк.

Нагадаємо, сьогодні, 20 січня, Катерина Рибій, речниця Патрульної поліції Львова повідомила, що уночі проти 19 січня, близько першої години ночі, у центрі Львова народний депутат Володимир Парасюк керував автомобілем без прав та порушив ПДР.

Лента новостей
Вступай: