25.02.2017 12:14

Кредити в Україні під заставу автомобіля з правом користування

Кредити в Україні під заставу автомобіля з правом користування

Необхідність терміново отримати гроші може бути пов’язана із різними життєвими ситуаціями. Наприклад, грошова сума може бути потрібна на навчання, чи медикаменти, для того, щоб зробити більш вигідну інвестицію, або придбати новий будинок для родини, що от-от збільшиться. Можна перерахувати безліч варіантів, коли ми потребуємо термінової допомоги, частіше за все – фінансової. Але де взяти стільки грошей, якщо позичити велику суму у родичів не має можливості, а друзі просто не мають необхідних ресурсів. Найкраще – звернутись за кредитом.

Багато українців розуміють, що у сучасних банківських установах далеко не найвигідніші умови позик для громадян. Саме тому нам доводиться шукати інші шляхи, користуватися мікро-кредитами, наприклад. В той же час є варіант отримання позики під заставу, і це здається на сьогоднішній день найбільш розумним виходом з ситуації. Якщо ви маєте машину і не бажаєте ставати полоненим обставин, звертайтеся в так званий автоломбард, компанію MEGACREDIТ, яка допоможе фінансами кожному. Читайте докладніше тут про умови кредитування під заставу автомобілів, та обирайте для себе підходящу програму, щоб отримати позику. З нами ви можете отримати кредит готівкою на суму, яка буде складати не більше 70% оголошеної вартості машини.

Сплатити позику можна у період від двох місяців до двох років, тобто кожному буде зручно скористатися такою пропозицією. На час користування кредитними грошима, ви також залишаєте при собі автомобіль та можете керувати ним так само, як і раніше, відвідуючи ті місця, які забажаєте. Жоден інший ломбард не може похвалитися такими умовами для клієнтів, адже багато хто намагається відразу забрати майно, що знаходиться у заставі. Окрім того, ми за власні гроші и власними силами застрахуємо ваш автомобіль по повній програмі КАСКО. Отримав кредит, людина буде сплачувати мізерні відсотки по сумі під час користування грошима – усього 5% на місяць. До цієї суми вже входить страховка. До того ж, беручи кредит в автоломбарді, ви отримаєте колосальні знижки в наших партнерів, наприклад, зможете користуватися послугами автомагазинів та мийок, СТО, АЗС, службами прокату, таксі тощо на 30% дешевше. Компанія Мегакредит задовольняє будь-як фінансові потреби власників авто в Україні і дозволяю в майбутньому керувати машиною без неприємних запитань від рідних. Не намагайтеся швидко продати авто, коли можна просто взяти кредит під його заставу!

Лента новостей
Вступай: