Неймовірна історія злету і падіння Маколея Калкіна

Неймовірна історія злету і падіння Маколея Калкіна

Мільйонер, рекордсмен “Книги рекордів Гіннеса” та майже національний герой! Це – реальне життя маленького хлопчика, голлівудського актора Маколея Калкіна. Він підкорив Голівуд у 10 років, став найвисокооплачуванішим дитиною-актором та заробив мільйонні статки! Але в одну мить він втратив усе, информирует vhoru.com.ua.

У 4 роки – невідомий актор театру, а в 10 – він вже зірка наулюбленішої різдвяної комедії “Один вдома”. Маколей підкорив глядачів своїм янгольським личком та великими блакитними очима. В один момент маленький хлопчик став чи не національним героєм!

Піймавши хвилю надзвичайного успіху свого сина, батько Маколея почав думати, як заробити якомога більше грошей, поки від малого шаленіє увесь світ. Якщо за роль у “Один вдома” Калкін отримав 100 тисяч доларів, то за другу частину стрічки гонорар був вже 5 мільйонів!

Аби загарбати ще більше грошей Кіт Калкін вигадав хитру схему: якщо хтось хотів знімати у фільмі Маколея, він змушений був підписувати контракт з його з усіма братами та сестрами. А це ще 6 акторів, а значить 6 гонорарів. Така нахабність в кінці кінців набридла продюсерам. Пропозицій більше не надходило. Від Калкіна-дорослого відвернувся не лише Голівуд. Згодом від нього пішла дружина, звинувативши його у краху кар’єри сина.

Про Маколея Калкіна у Голівуді не чули цілих 8 років! Аж ось, він наважується реанімувати свою акторську карєру у фільмі “Клубна манія”, зігравши бісексуального наркомана. Та, на жаль, спроба виявилась невдалою та ледь не фатальною для актора: глушити біль він почав алкоголем та наркотиками.

Здавалося, витягнути з цієї прірви Маколея Калкіна могло лише диво. І ним стало кохання. Актор почав зустрічатися з голівудською красунею Мілою Куніс. Щастя тривало довгих 9 років, але кохана пішла від нього. І все починається по старому сценарію – алкоголь, бійки та важкі наркотики, через які він ледве не попрощався з життям.

На щастя, через деякий час доля звела Калкіна з актрисою Джордан Лейн, яка, подейкують, дуже схожа на колишню актора. Екс-золотий хлопчик голівуду сьогодні не знімається в кіно, а співає у гурті The Pizza Underground. Йому вдалося побороти наркотики та забути нещасливе кохання. Єдине, з чим він так і не змирився, так це з невдалою акторською кар’єрою, яка розвалилася через жадібність власного батька.

Після стількох розчарувань, здається зараз Маколей почувається щасливим. Він подорожує містами, дає концерти та продовжує дивувати новими витівками. Зокрема, нещодавно зізнався, що відчуває себе бісексуалом та закріпив це пристрасним поцілунком зі своїм другом прямісінько на сцені. Невідомо, яких ще сюрпризів можна очікувати від цього екстраординарного юнака.

Лента новостей
Вступай: