ГПУ долучила архів В.Януковича до його справи

ГПУ долучила архів В.Януковича до його справи

Генеральна прокуратура України долучила знайдений у грудні 2015 року найбільший архів екс-президента України Віктора Януковича і його сім'ї до його справи, інформує vhoru.com.ua.

"Архів Януковича долучили до справи" – сказав прокурор.

Нагадаємо, 16 грудня Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк повідомив, що під час спецоперації Національної поліції та Державної фіскальної служби за підтримки Генеральної прокуратури було знайдено найбільший архів сім'ї Віктора Януковича.

Як уточнив головний слідчий Нацполіції Олександр Вакуленко, слідчими поліції за матеріалами Державної фіскальної служби було розпочато кримінальне провадження за фактом діяльності низки конвертаційних центрів, які займалися, зокрема, відмиванням бюджетних коштів.

"Під час реалізації отриманої інформації вчора слідчим разом з оперативними працівниками на одній з приватних квартир у Києві було проведено обшук, в результаті якого було вилучено значну частину архіву сім'ї. Зокрема вилучені особисті документи, банківські документи, а також документацію на придбання Межигір'я та багато інших документів", - заявив він.

Як уточнив заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан, в результаті спецоперації було заблоковано низку банківських рахунків. Він додав, що "зараз наші зусилля спрямовані на викриття схем за якими відмивалися кошти".

Лента новостей
Вступай: