На Київщині нетверезий чоловік влаштував стрілянину та поранив перехожого

На Київщині нетверезий чоловік влаштував стрілянину та поранив перехожого

На Київщині нетверезий місцевий житель влаштував на вулиці стрілянину та поранив перехожого, інформує vhoru.com.ua.

До чергової частини Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці в селі Калита невідомий чоловік зі зброєю в руках погрожує розправою перехожим.

На місце події прибули правоохоронці, які біля вхідних дверей одного з будинків побачили нетверезого чоловіка, який тримав у руках зброю, направляв її на перехожих та погрожував стріляниною.

Як з’ясувалося, що 40-річний чоловік спочатку погрожував односельчанину, а потім вдарив його в обличчя і наказав показати, що в сумці. Злякавшись за своє життя, дідусь пояснив нападнику, що в нього в сумці тільки продукти харчування. Тоді зловмисник кілька разів вистрілив із травматичної зброї та поранив пенсіонера.

Після цього чоловік зайшов до приміщення одного із місцевих підприємств, де пошкодив ножем майно, а потім підійшов до однієї з жінок, наставив зброю до голови і пригрозив вбити.

“Вона почала благати не робити цього, тоді лиходій кілька раз вистрелив просто над її головою. Після чого вибіг з офісу, де його затримали поліцейські”, — сказано в повідомленні.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Лента новостей
Вступай: