Гіркі втрати тижня: рак забрав життя трьох зірок

Гіркі втрати тижня: рак забрав життя трьох зірок

Цей тиждень був сповнений гіркими втратами. За сім останніх днів від раку померло троє знаменитих представників шоу-бізнесу, информирует vhoru.com.ua.

Так, у понеділок стало відомо, що з життя пішов ікона британської рок-музики Девід Боуї. Артисту було 69 років. Як повідомлялося на сторінці музиканта у Facebook, він боровся із раком останні 18 місяців.

Боуї мав безліч планів. Так, за два дні до смерті артист представив новий альбом та відеокліп та мріяв записати ще одну платівку.

У четвер шоу-бізнесовий світ сколихнула ще одна жахлива новина. У віці 69 років від раку помер знаменитий британський актор Алан Рікман. Багатьом він був відомий за роллю професора Снейпа у стрічці "Гаррі Поттер".

За час своєї кар'єри Алан встиг зіграти у десятках фільмів та вистав, отримавши п'ять премій, серед котрих – "Еммі", "Золотий глобус", BAFTA.

Сьогодні вночі у пресі з'явилася інформація про смерть чоловіка канадської співачки Селін Діон Рене Анжеліла. Життя чоловіка також забрав рак. Анжеліла не стало у віці 73 років. Зауважимо, що Рене також був менеджером Селін Діон.

Співачка вийшла заміж за Рене Анжеліла у 1994 році, вона була молодша за нього на 26 років. У них залишилися троє дітей – 14-річний Рене-Чарльз та двоє 5-річних близнюків Нельсон і Едді.

Лента новостей
Вступай: