В окупованій Феодосії "суд" зобов'язав знести будову на міському Золотому пляжі

В окупованій Феодосії

Міський суд Феодосії за позовом прокуратури зобов'язав забудовника знести незаконно зведену будову на Золотому пляжі, інформує vhoru.com.ua.

Встановлено, що ТОВ “УкрНДІ” був переданий в оренду земельної ділянки на Золотому пляжі для благоустрою пляжної території та будівництва пункту прокату пляжного інвентарю з приміщеннями яхт-клубу з правом вільного доступу на пляж.

При цьому орендар без виконання проекту будівництва та отримання дозволу на виконання будівельних робіт побудував двох- і триповерхові будівлі загальною площею понад 340 кв м, обгороджені кам’яним парканом. Крім того, зведення готельних номерів з гаражами виконано з істотними порушеннями будівельних норм і правил.

“Оскільки забудова здійснена в межах прибережної смуги Чорного моря в суперечності з генеральним планом Феодосії, яким не передбачено будівництво будівель на відповідній пляжної території, прокурор міста звернувся до Феодосійського міського суду з позовною заявою про зобов’язання відповідача за свій рахунок знести двох- і триповерхові будівлі, а також кам’яну огорожу земельної ділянки ”, - йдеться в повідомленні прокуратури.

Рішенням Феодосійського міського суду позовні вимоги прокуратури задоволені, товариство зобов’язане привести ділянку пляжної зони в первинний стан.

Лента новостей
Вступай: