Водію, який вчинив смертельне ДТП біля станції метро "Лівобережна" в Києві, оголошено про підозру

Водію, який вчинив смертельне ДТП біля станції метро

За результатами досудового розслідування слідчим, за погодження з процесуальним керівником, оголошено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України 22-річному водію, який перебуваючи за кермом автомобіля “Mercedes-Benz”, вчинив смертельну ДТП біля станцій метро “Лівобережна” у Києві, інформує vhoru.com.ua.

Встановлено, що 9 січня підозрюваний, втративши контроль над керуванням автомобіля, виїхав на тротуар, де здійснив наїзд на двох пішоходів, після чого зіткнувся із фасадом прилеглої будівлі. Внаслідок аварії загинула жінка-пішохід, ще один чоловік отримав тілесні ушкодження.

На теперішній час підозрюваний, який також отримав травму під час аварії, перебуває на стаціонарному лікуванні у лікарні швидкої медичної допомоги. Після отримання дозволу медиків на проведення з ним слідчих дій буде вирішено питання щодо внесення до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Кримінальне провадження за фактом ДТП розслідується Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в м. Києві. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура міста Києва. Крім того, з’ясовано, що цей же водій у 2013 року став учасником іншої дорожньо-транспортної пригоди, яка сталося на Житомирському шосе у Святошинському районі столиці. Розслідування за цим фактом триває.

Лента новостей
Вступай: