Жінка на Хмельниччині побила до смерті 70-річну свекруху

Жінка на Хмельниччині побила до смерті 70-річну свекруху

На Хмельниччині в одному із сіл Ярмолинецького району невістка до смерті побила свою 70-річну свекруху через прохання про допомогу, передає vhoru.com.ua.

Бабуся була інвалідом по зору — нічого не бачила і лежала прикутою до ліжка. Її опікуном був син.

За словами 41-річної невістки, коли вони з чоловіком лягали спати, бабуся впала з ліжка і почала просити про допомогу. Жінку це роздратувало, і вона накинулась на безпорадну пенсіонерку з кулаками, а потім почала бити кочергою, і зупинилась лише тоді, коли відчула, що зламала бабусі ногу.

“Швидку” викликали тільки вранці, коли бабуся була вже без свідомості. Постраждалу госпіталізували в реанімаційне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні, де через 7 днів, не приходячи до тями, вона померла.
За словами лікарів, смерть наступила внаслідок набряку головного мозку, відкритого перелому обох кісток правої гомілки та крововиливу під оболонкою головного мозку.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Наразі в суді вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Лента новостей
Вступай: