Чоловік отримав вогнепальні поранення під час розбійного нападу в Миколаєві

Чоловік отримав вогнепальні поранення під час розбійного нападу в Миколаєві

У Миколаєві двоє невідомих під час розбійного нападу на будинок поранили 29-річного чоловіка, передає vhoru.com.ua

Вчора ввечері, 11 січня, до поліції Центрального району Миколаєва надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 29-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Постраждалий спочатку відмовлявся розповідати, де отримав травму, але згодом зізнався, що став жертвою розбійного нападу.

Зі слів чоловіка, напередодні, близько 16:00 до його будинку, що на вулиці Очаківській, зайшли двоє невідомих чоловіків у масках. Злочинці зробили кілька пострілів, поранили господаря та забрали 500 гривень і два мобільних телефони.

Господар будинку зумів вибігти на вулицю та почав гукати на допомогу. Хоча злочинці вискочили за ним, але на крики вже відреагували сусіди, через що нападникам довелося втекли.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.187 (розбій) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна, проводяться оперативно-розшукові заходи, встановлюються особи, причетні до скоєння даного злочину.

Нині правоохоронці розшукують зловмисників.

Лента новостей
Вступай: