За фактом вибуху в Маріуполі відкрили провадження

За фактом вибуху в Маріуполі відкрили провадження

Внаслідок вибуху в житловому будинку в Маріуполі постраждали жінка і 8-річний хлопчик, поліція відкрила кримінальне провадження, інформує vhoru.com.ua.

Вчора, 11 січня, о 19:45 до поліції надійшло повідомлення про вибух у квартирі на першому поверсі висотного будинку на Бульварі Хмельницького, 35.

Як з’ясувалося, на момент пригоди жінка, 1955 року народження, поставила чайник і хотіла запалити плиту. Однак плита, яка кілька днів до цього вже працювала з перебоями, загорілася.

Аби врятувати життя собі та 8-річному онуку, який також знаходився в квартирі, жінка намагалася покинути приміщення, але не встигла. Внаслідок вибуху господиня отримала численні опіки тіла, 8-річний хлопчик також постраждав.

Також, вибухова хвиля вибила у квартирі два вікна і частково зруйнувала внутрішню стіну. Сусідні квартири не постраждали.

Вказаний факт кваліфіковано за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки...) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі.

Лента новостей
Вступай: