Правоохоронці Київської області затримали чоловіка, що стріляв у дітей

Правоохоронці Київської області затримали чоловіка, що стріляв у дітей

У селі Димитрове Броварського району правоохоронці затримали 52-річного місцевого жителя, який стріляв у дітей, які гралися петардами. Неповнолітній хлопець отримав вогнепальне поранення голови, інформує vhoru.com.ua.

Працівники поліції охорони встановили, що п’ятеро дітей поблизу залізничної колії гралися петардами. Розважаючись, вони кидали їх у металеву трубу, де вогняна забава зривалась з сильним гуркотом. Чоловік, який мешкає навпроти місця дитячої забавки, декілька разів зробив дітворі зауваження, але вони на них не відреагували. Тому розлючений чоловік взяв мисливську рушницю і здійснив постріл у сторону дітей, після чого одразу пішов до свого помешкання.

У 14-річного хлопчика вогнепальні поранення шиї та нижньої щелепи.

Правоохоронці затримали зловмисника за місцем його проживання. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. Під час проведення медичного освідчення було встановлено, що чоловік вживав алкоголь. В затриманого чоловіка було вилучено мисливську гладкоствольну рушницю, яку наразі направлено на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове слідство.

Лента новостей
Вступай: