На Полтавщині двох злодіїв затримали по гарячих слідах

На Полтавщині двох злодіїв затримали по гарячих слідах

Сьогодні вночі у Кременчуці у центрі міста невідомий вихватив у жінки із рук сумку і втік.

За інформацією прес служби міського відділу міліції, повідомлення на лінію 102 надійшло близько 3-ї години ночі. В районі 101 кварталу невідомий вихопив у жінки сумку, в якій знаходилися документи та мобільний телефон.

Патрульні, котрі прибули на місце злочину, побачили двох жінок 18-ти і 28-років, остання була в розпачі і плакала.

Отримавши прикмети підозрюваного патрульні передали їх всім екіпажам. Затримати злодія районі вул. А. Богаєвського . Затриманим виявився 23-річний чоловік, який підійшов за прикметами і якого впізнала заявниця. Раніше цей чоловік уже мав проблеми з законом.

У Полтавський міський відділ поліції звернувся власник одного з магазинів по вулиці Куйбишева. Чоловік повідомив, що з магазину, шляхом злому замка вітрини, викрадено 9 мобільних телефонів, планшет і 1 фотоапарат на загальну суму близько 6000 грн. На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група Полтавського відділу поліції.

Завдяки відео з камер спостереження клубу, що знаходився поряд, і оперативному реагуванню поліцейських, злодія разом з викраденими речами було знайдено. Ним виявився 35-річний раніше судимий полтавець.

Лента новостей
Вступай: