Марія Яремчук розповіла про улюблену пісню у караоке

Марія Яремчук розповіла про улюблену пісню у караоке

Співачка Марія Яремчук розповіла, під яку пісню любить поспівати у караоке. Зірка запевнила у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що це композиція Ірини Білик.

"У мене були касети Ірини Білик і я дісно закохувалась під пісні, танцювала. Пісня "О любви" моя улюбена пісня в караоке. Коли я сиджу з дівчатами, мені сумно. можу випити винця і співаю "О любви", - говорить зірка.

На цьгоріний Великдень Марія поїде до Ізраїлю.

"У мене в планах поїхати у Ізраїль у Ієрусалим на Великдень, тому я вперше не буду вдома на це свято. Я дуже фартова в цьому плані. Була на Різдво в Ватикані, і ми прийшли на прощу, без планів і Папа Римский до мене доторкнувся, фотографувались з гвардійцями, прикалувались, як раз проїжджав кортеж і Папа Римский до мене доторконувся", - каже співачка.

Нагадаємо, Марія Яремчук записала дует з Олександром Пономарьовим і не боїться, що у пресі з'являться чутки про їхній роман.

"Я вже така щаслива, що такі розмови підуть, мені лестить, що нарешті Олександр Пономарьов потрапив до моїх рук незалежно від конкурсу, все дівчата, пісня дуетна зі мною", - говорить співачка.

Лента новостей
Вступай: