БПП і "Народний фронт" доукомплектовують до 226 голосів - Лещенко

БПП і

Парламентські фракції "Блок Петра Порошенка" та "Народний фронт" проводять перемовини з позафракційними нардепами з метою їх долучення до складу фракцій та формування більшості у ВР.

Як повідомив нардеп від БПП Сергій Лещенко, зокрема "Народний фронт" проводить перемовини з екс-свободівцем Юрієм Бубликом (вийшов з партії у грудні 2015 року), Андрієм Білецьким (командир "Азова", обраний у Києві по 217 округу) та В'ячеславом Константіновським (вийшов з фракції "Народний фронт" у червні 2015 року, обраний у Києві по 220 округу).

Разом з тим, за словами Лещенка, "БПП" проводить перемовини з тими кількома нардепами, які раніше вийшли з фракції. Окрім цього до складу фракції БПП може увійти екс-свободівець Сергій Рудик.

Як відомо, у ВР за ініціативи адміністрації президента намагаються створити коаліцію з двох фракції: БПП та Народного фронту, щоб не залучати до переговорів про коаліцію фракцію "Батьківщини". Для цього з позафракційними депутатами ведуться переговори про входження до однієї з двох фракцій.

6 квітня нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко заявила, що майбутня коаліція вже має 226 голосів і наступного тижня процес переформатування коаліції завершиться.

Лента новостей
Вступай: