Альонова розповіла про коханку Шовковського

Альонова розповіла про коханку Шовковського

Дизайнерка Ольга Альонова вперше розповіла про розлучення з Олександром Шовковським. Про те що футболіст зустрічався з коханкою, розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я дуже довго не хотіла коментувати цю ситуацію, справа в тому, що у Олександра Шовковського протягом року чи півтора була таємна історія, де він знаходив на це час я не знаю", - говорить Ольга Альонова.

Відомо, що нова кохана футобліста теж пішла з родини, же залииьс дитина, за словами Альонової "це не гідна поведінка обох".

Раніше Шовковський оглосив у розшук доньку, коли Альонова відпочивала з нею у Італії.

"Олександр написав на мене двічі заяву у кримінальну поліцію, що незаконно та без дозволу вивезла доньку. Але пізніше він спростував ці слова і сказав, що дозвіл закінчився 17 березня, тобто йому треба визнати, що дозвіл був. За весь цей час Олександр не подзвонив мені жодного разу, він дзвонив доньці, але тому що ми були у роумінгу, телефон був у мене. Він не сперечався, що донька живе зі мною, він писав, що хоче бачити доньку, я казала: "я не проти". Коли питаю: "чому, Саша, ти так мало проводиш з нею часу?" він відповів: "я зайнятий". Ми відповідальні за її стан, переживання. Мені здається, що їй потрібні і мати, і тато, але кохання батьків воно не пов'язане з можливістю на те, щоб виїхати дитини закордон для здоров'я чи відпочинку. Мені хочеться повезти доньку за кордон, у Діснейленд, але Саша не дає на це дозвіл", - говорить Альонова.

Дизайнерка розповіла, що колишній чоловік наклав арешт на все майно:

"Включаючи килимові покриття. Він би може і хотів все відсудити, але тому що є законодавство і документи на нерухомість, які він рік тому вивіз з сейфу, він порушив систему відеоспостереження, забрав авто доньки і інші предмети", - каже Альонова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишня дружина голкіпера "Динамо" Олександра Шовковського Ольга Альонова не привезла дочку гравця в Україну, незважаючи на закінчення терміну дії дозволу на виїзд.

Лента новостей
Вступай: