На Прикарпатті матір убила дітей і намагалася накласти на себе руки

На Прикарпатті матір убила дітей і намагалася накласти на себе руки

Ввечері 3 квітня у селищі Верховина Івано-Франківської області у житловому будинку знайшли мервими двох хлопчиків — 9 -ти та 2-х років. 30-річна матір, яка також була в будинку, намагалася накласти на себе руки. У неї порізи зап'ясть обох рук та колото-різана в ділянці правого колінного суглоба. Тіла виявив батько старшого хлопця. Він мешкає неподалік і прийшов провідати сина.

"Коли прибула поліція, матір була у шоковому та неадекватному стані. Запаху алкоголю він неї не було чути. Швидше за все, була під дією наркотичних речовин. Вона навіть не усвідомлювала, де знаходиться. До того, як приїхала поліція, вона намагалася покінчити життя самогубством, різала руки в ділянці зап'ястя та ліктя. Її госпіталізували, почали відкапувати, давали нашатирний спирт. Вона прийшла до себе, але відмовлялась говорити і щось пояснювати", - говорить Тарас Рибчук із Верховинського відділення поліції.

Жінка зараз перебуває у реанімаційному відділенні обласної психоневрологічної лікарні №3. Поліцейські вилучили з дому, де мешкала сім'я, всі медичні препарати, та проводять відповідні експертизи. Є підозра, що матір нагодувала дітей щурячою отрутою.

Відомо, що того дня, в неділю, діти активно гралися на вулиці. Їхня матір поводилася нормально, спілкувалася зі знайомими. Раніше проблем з законом чи здоров'ям, за попередніми даними, не мала. Про конфлікти в сім'ї, які б могли призвести до таких трагічних подій, поки що теж нічого не відомо.

Справу розслідує обласне управління Національної поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Лента новостей
Вступай: