На Сумщині викрито на «хабарі» працівника Держінспекції сільського господарства

На Сумщині викрито на «хабарі» працівника Держінспекції сільського господарства

Шосткинською місцевою прокуратурою спільно із співробітниками Управління Служби безпеки України в Сумській області та слідчого відділу Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області в рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) КК України задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним із спеціалістів Державної інспекції сільського господарства України в Сумській області.

Як повідомив керівник Шосткинської місцевої прокуратури Ігор Зайцев, працівника вказаного контролюючого органу затримано 31 березня 2016 року «на гарячому» під час одержання в робочому кабінеті 3 тис. грн. від фізичної особи – представника одного із сільськогосподарських підприємств за вирішення питання щодо перереєстрації сільськогосподарської техніки.

На даний час тривають першочергові слідчі дії та вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрання стосовно посадовця запобіжного заходу.
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
За матерілами прес-служби прокуратури Сумської області

Лента новостей
Вступай: