Бізнес на оригінальних соусах окупився за рік

Бізнес на оригінальних соусах окупився за рік

Сімейний бізнес на соусах два роки тому розпочав киянин Роман Мартинов з дружиною та батьками. Соус готують тесть із тещею. Чоловік з дружиною його продають.

"Батько дружини Олексій Пінь захопився кулінарією. До м'яса готував чимало соусів, які були досить оригінальними. Він багато подорожував і записував рецепти в різних країнах. Нам з дружиною Маргаритою здалося, що це новинка. Ми закупили тару і разом з батьками виготовили першу партію соусів. Їх презентували на виставці "Київ Маркет". Під час виставки всі розкупили"

Соуси оригінальні рецептурою. Найбільш популярні вишня з часником та аджика з ронні. 200-грамова баночка коштує 70 гривень.

"У виробництво вклали майже 5 тисяч доларів. Гроші потрібні на банки, оренду кухні, яка б відповідала санітарним нормам, дозвільні документи, оформлення торгової марки та штрих- коду, - каже Роман. - І я зовсім не рахую нашу роботу. Влітку усією родиною працювали без вихідних. А сестра дружини — Серафіма розробила для нас дуже цікаву етикетку. Вона намалювала гелевою ручкою прикольну картинку. Саме завдяки їй на виставці купували наші соуси, навіть не куштуючи"

Сімейний бізнес назвали Mr.Caramba. Виробництво соусів проходить у місті Жовті Води на Дніпропетровщині.

"Продаємо соуси через соціальні мережі, на виставках та в невеличких магазинах. Бізнес окупився за рік, але поки зароблені гроші ми вкладаємо в розвиток, наприклад зробили власний сайт, якого в нас не було"

Лента новостей
Вступай: