Геращенко про Семенченка: пройдисвіт, лжеофіцер і аферист

Геращенко про Семенченка: пройдисвіт, лжеофіцер і аферист

Народний депутат Ірина Геращенко назвала кандидата в мери Кривого Рогу від "Самопомочі" Семена Семенченка пройдисвітом і заявила, що їй соромно за політсилу.

Про це Геращенко написала на своїй сторінці в Facebook.

"День голосування в Кривому Розі позаду. І тепер можна сказати. Мені соромно за "Самопоміч". Це ж треба так не поважати місто, щоб виставити в кандидати пройдисвіта, людину без біографії, без досвіду, без освіти, без професії, лжеофіцера і афериста, який збрехав ЦВК при подачі документів", - ідеться в повідомленні.

При цьому Геращенко наголосила, що самовисуванець Юрій Вілкул, який упевнено перемагає на виборах, - це "чиста ганьба".

"Коли партією, що блокувала трибуни і спала в коридорах ВР тіпа за Кривий Ріг, було на старті створено передумови для обрання саме Вілкула, то виникає питання: навіщо ви влаштували цю ганьбу?" - обурилася нардеп.

Нагадаємо, 27 березня у Кривому Розі пройшли позачергові вибори мера. Вони були призначені Верховною Радою після протестів, що відбулись у місті через результатами виборів міського голови минулої осені. Тоді у другому турі переміг кандидат від "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул, на другому місці був висуванець "Самопомочі" Юрій Милобог.

Лента новостей
Вступай: