Олег Скрипка пригадав, як вперше розбив бюст Леніна

Олег Скрипка пригадав, як вперше розбив бюст Леніна

Співак Олег Скрипка і передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів про свій перший "ленінопад".

"Я пам'ятаю перший "ленінопад". Ми виступали у 1989 році в ПК Інституту іноземних мов, там стояв бюст Леніна на трибуні на роліках, на сцену я викатив його, танцював - він впав вниз, розбився, потім мене сварили", - каже Олег Скрипка.

Співак думає, що Крим навряд чи повернеться до складу України.

"Мантр українських недостатньо, потрібна воля держави в першу чергу. Я хотів би, щоб Крим повернувся, але не бачу це можливим, говорити мантри можна, але я не вірю", - каже Скрипка.

Нагадаємо, восени до Києва приїжджав актор Пєр Рішар . Музикант Олег Скрипка тепло зустрів француза і навіть пригостив українським смаколиками у одному з ресторанів.

"Він їв борщ, сказав, що це найкращий борщ, який він їв і вареники чорні, і сказав дати йому книгу і написав, що ці страви особисто сам рекомендує, і подарував пляшку іменного вина. ", - говорить зірка.

Скрипка пригадав, як вперше зустрів Рішара у Франції.

"Творча тусовка у Франції всеохоплююча, я був у театральних колах і ми зустрічались на тусовках, а одного разу зустрілись вдома у Ренуара, внука чи правнука Ренуара художника, він відомий режисер французький, вони часто роблять богемні вечори, ось там я познайомився з Пєром Рішаром і багатьма іншими", - говорить Олег Скрипка.

Лента новостей
Вступай: