Чоловік, який біля «DJ cafe» хотів із автомата розстріляти людей, сидітиме в тюрмі

Чоловік, який біля «DJ cafe» хотів із автомата розстріляти людей, сидітиме в тюрмі

У Франківську засудили чоловіка, який з автоматом хотів стріляти у відвідувачів «DJ cafe» кафе. Тоді чоловіка затримав випадковий перехожий.

Під час судового засідання, чоловік розповів, що знайшов автомат під час пробіжки на березі річки. Після чого, непомітно для друга, з яким бігав, він поставив автомат до його машини, з наміром потім здати його до правоохоронних органів. Чоловік не зміг пояснити, чому він витягнув зброю та почав погрожувати оточуючим в центрі міста, повідомляє Франик з посиланням на Галку.

Івано-Франківський міський суд засудив його за незаконне придбання, носіння та зберігання вогнепальної зброї без дозволу. Також повідомляється, що прокуратура просила покарання у вигляді штрафу, проте суд все ж призначив покарання у вигляді трьох років арешту, адже раніше підсудний вже мав судимість за інший кримінальний злочин.

Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, біля «DJ Cafe», чоловік з автоматом хотів стріляти у відвідувачів. Пізніше, міський голова Руслан Марцінків повідомив, що скандальний заклад повинні закрити до першого квітня.

Лента новостей
Вступай: