Швидка не приїхала до жінки без свідомості

Швидка не приїхала до жінки без свідомості

Швидка не виїхала на виклик до жінки, що втратила свідомість. Інцидент стався в селі Пологи, Запорізької області. Відвідувачка одного з супермаркетів втратила свідомість. Адміністратор кілька разів намагався викликати "швидку", але диспетчер відмовив, мотивувавши відсутністю вільних машин.

Працівники магазину викликали поліцію, бо не дочекалися швидкої. Поліцейські своїм автомобілем відвезли постраждалу в лікарню.

З диспетчерської швидкої допомоги передзвонили в супермаркет через 1,5 години, і поцікавилися чи потрібна їх допомога.

Охоронець магазину розповів, що покупець втратила свідомість і довго не могла прийти в себе, не реагувала на нашатирний спирт.

Поліцейські, оперативно разом з охороною доставили 66-річну жительку села Чапаєвка в хірургічне відділення лікарні. Медики підтверджують інформацію, але діагноз не повідомляють.

Старший фельдшер Пологівського відділення екстреної (швидкої) медичної допомоги Шейко Наталія у телефонній розмові підтвердила, що інцидент дійсно мав місце. Проте пояснила, що всі карети швидкої в той час були на виїзді і зняти їх з інших виїздів можливості не було, пише "Районка"

Лента новостей
Вступай: