Корбан підтвердив угоду з Рудиком

Корбан підтвердив угоду з Рудиком

Геннадій Корбан дійсно уклав угоду про примирення з позафракційним нардепом Сергієм Рудиком.

Про це у Facebook повідомила адвкат Корбана Оксана Томчук.

"Мій підзахисний дійсно уклав угоду про примирення з Сергієм Рудиком, яка була затвердженa Кіровським районним судом міста Дніпропетровська. Про те, що кримінальне провадження стосовно Геннадія по епізоду Рудика існувала давно, Корбан і сам говорив в різних інтерв'ю. Дану угоду укладено з моєї ініціативи і я, як адвокат Корбана, безпосередньо займалася процесом підготовки до її укладання. Хочу запевнити, що це не політичний договірняк", - написала вона.

Нагадаємо, 21 березня у Кіровському суді міста Дніпропетровська Геннадій Корбан уклав договір про примирення з потерпілим нардепом Сергієм Рудиком. Згідно з документом, колишній заступник губернатора Дніпропетровської області щиросердно визнав свою провину і розкаявся у скоєному.

Офіційні обвинувачення Корбану висунули у кінці жовтня минулого року. У них фігурує створення злочинної організації, перешкоджання діяльності виборчих комісій, захоплення в заручники голів Держземагентства Сергія Рудика та юридичного департаменту Дніпропетровської міської ради Олександра Величка.

Лента новостей
Вступай: