Міністр оборони Канади пообіцяв допомогти України захистити суверенітет

Міністр оборони Канади пообіцяв допомогти України захистити суверенітет

Канада разом із міжнародними партнерами продовжуватиме вносити вагомий внесок у безпеку та стабільність Європи. Про це заявив міністр оборони Канади Харджит Саджан.

"Канада продовжує робити важливий внесок до захисту і безпеки Центральної та Східної Європи. Ми рішуче налаштовані співпрацювати із союзниками, аби продемонструвати силу та солідарність у відповідь на виклики складного європейського безпекового простору. Канада залишається віддана підтримці зусиль України зберегти суверенітет, безпеку та стабільність", – сказав Саджан.

За словами міністра, під час останнього візиту до Європи, йому вдалося обговорити кілька важливих оборонних та безпекових питань, що стосувалися Центральної та Східної Європи. "Зокрема, Харджит Саджан зустрівся із міністром оборони України та підкреслив підтримку Києва у намаганні зберегти суверенітет, безпеку та стабільність країни", – пояснили в оборонному відомстві.

Нагадаємо, що цього тижня в рамках турне Європою міністр оборони Канади побував у Україні, Польщі та Німеччині. В Україні він відвідав розташування канадських інструкторів, які навчають українських військових.

Лента новостей
Вступай: