В Україну знову повернулася зима зі снігом та морозами

В Україну знову повернулася зима зі снігом та морозами

У деяких регіонах очікується мороз. За прогнозом Укргідрометцентру, в неділю в Києві буде хмарно, очікується невеликий дощ і мокрий сніг.

Вітер північний, 7-12 м/сек. Температура протягом доби 2-4 градуси тепла. Також зазначається, що 14 та 15 березня в столиці буде хмарно з проясненнями. Вночі 14 березня очікується невеликий мокрий сніг, решта часу без істотних опадів. Вітер переважно східний, 7-12 м/сек. Температура вночі 1-3 градуса морозу, вдень 2-4 градуси тепла.

13 березня в західній частині України очікуються дощ і мокрий сніг. Температура повітря вночі 0-6 тепла, вдень 3-8, на Закарпатті до 6-10 градусів тепла. У північних областях дощ і мокрий сніг. Температура повітря вночі 0-6 градусів тепла, вдень 3-8 градусів тепла. У центральній частині пройдуть дощі. Температура повітря вночі 2-7 тепла, вдень 4-9 градусів тепла.

У східних областях очікуються дощі. Температура повітря вночі 2-7 градусів тепла, вдень 4-9 градусів тепла. У південній частині переважно без опадів, лише місцями можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі 3-7 градусів тепла, вдень 6-11 градусів тепла.

Лента новостей
Вступай: