Львівський депутат став учасником ДТП

Львівський депутат став учасником ДТП

Депутат Львівської облради від Народного руху України Олег Андрусишин став учасником ДТП у Сколе. За свідченнями очевидців, він перебував у нетверезому стані, однак правоохоронці ще з'ясовують, чи за кермом авто був сам депутат, чи його син.

Як повідомляє речниця головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила, що ця ДТП дійсно відбулася 11 березня у Сколе.

"До Сколівського відділу поліції 11 березня о 18:25 надійшло повідомлення про те, що сталася ДТП. Повідомили також, що один із водіїв був у стані алкогольного сп'яніння. Працівники поліції, які виїхали на місце події, з'ясували, що сталося зіткнення автомобілів ВАЗ-2106 та Chevrolet Aveo", – зазначила вона.

За словами Добровольської, інформація від очевидців дуже різниться. Одні стверджують, що за кермом ВАЗ-2106 перебував 55-річний мешканець Сколе, інші кажуть, що автомобілем керував його 22-річний син. Водій Chevrolet також не може сказати, хто саме був за кермом авто, яке скоїло ДТП.

Лента новостей
Вступай: