Індія може дати Україні дуже багато грошей - посол Індії в Україні

Індія може дати Україні дуже багато грошей - посол Індії в Україні

Україні треба краще презентувати свій туристичний ринок, тоді Індія може дати цій країні дуже багато грошей, переконаний посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті.

На думку посла, потрібно полегшити можливість приїхати багатим людям з Індії.

"Проблема сьогодні - дуже складно отримати українську туристичну візу. У 2015 році з України в Індію приїхало 20 тисяч туристів. Але ми не знаємо, скільки туристичних віз видало українське посольство в Індії. І я буду дуже здивований, якщо вони видавали справжні туристичних візи, а не просто візи людям, які живуть в Україні і мають тут сім'ї. Справжні туристичні візи для туристів, які їдуть в Україну з туристичною метою, залишаються проблемою" - зазначив посадовець.

Посол впевнений, індійські туристи із задоволенням поїхали б в Україну. Хоча б через те, що влітку в Україні дуже комфортна погода, а в Індії люди страждають від спеки.

"В Індії є багато забезпечених людей, які готові приїхати в Україну і витратити багато грошей. За нашими даними 30% населення Індії мають такий же баланс купівельної спроможності, як і жителі в США, тобто витрачають стільки ж грошей. Україна повинна усвідомити, що це величезний туристичний ринок. У цьому напрямку можна зробити і створити дуже багато, потрібно тільки відкрити країну. З нетерпінням чекаю поліпшення щодо візового режиму вже в цьому році" - підкреслив Бхарті.

Водночас Манодж Кумар Бхарті оптимістично налаштований до співпраці між бізнесменами Індії та України.

"Індія - це величезний ринок, який може зацікавити будь-яку українську компанію. Розвивати бізнес в Індії досить легко. Українським бізнесменам всього лише потрібно трохи подумати і зосередитися, - пояснює посол. - Скажімо, ніхто в Індії не їсть сир і сметану. Але якщо ви зацікавлені в тому, щоб продавати в Індії ці продукти, то досить зосередитися на чотирьох великих містах. Вони спільно складуть більше, ніж половину населення України. Потрібно буде лише зробити грамотну рекламу на великих біг-бордах. Показати, чим корисні сметана і сир, і як їх можна їсти. Так ми вже потрапляємо у величезну кількість людей.

Лента новостей
Вступай: