Яценюк розповів, які траси в Україні відремонтують у 2016 році

Яценюк розповів, які траси в Україні відремонтують у 2016 році

У 2016 році український уряд планує відремонтувати та побудувати 1700 кілометрів доріг, а загальний обсяг фінансування ремонту становитиме близько 14 мільярдів гривень

Про це у програмі "10 хвилин з прем'єр-міністром" заявив голова уряду Арсеній Яценюк.

За його словами, уряд запланував роботи на наступних автошляхах: Дніпропетровськ-Миколаїв, Одеса-Рені, Стрий-Чернівці, траси Київ-Харків-Довжанський, Київ-Одеса, Київ-Чернігів-Нові Яриловичі. Продовжаться відновлювальні роботи на трасах Львів-Радехів-Луцьк, Львів-Самбір-Ужгород, Житомир-Чернівці, траса Київ-Чоп та траса Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка.

Остаточний перелік доріг, які підлягають ремонту і відновленню в цьому році, буде затверджений урядом на наступному тижні.

Раніше повідомлялося, що 56% українців вважають, що стан доріг покращився за останній рік. Як cвідчать результати дослідження "Моніторинг сприйняття прогресу реформ", який TNS проводить спільно з Національною радою реформ, жителі Києва в середньому вище оцінюють стан доріг, ніж вибірка в цілому.

Для реалізації змін в країні нам необхідна економічна і політична стабільність. Шановні учасники політичного процесу, забудьте про політичні чвари і інтриги. Я пропоную учасникам коаліції відновити стабільність української проєвропейської парламентської коаліції, дати можливість Уряду працювати і відповідати перед українським народом. Я звертався з тим, щоби мої політичні опоненти представили альтернативний план і альтернативну команду реалізації змін, чого не було зроблено.Програма цього Уряду – створення нових робочих місць, боротьба з бідністю, економічне зростання та продовження тих реформ, які ми започаткували два роки тому.

Лента новостей
Вступай: